OVER ONS
In het jaar 2000 heeft Roy, Finkers Hairdesign opgericht. Niet geheel verassend is deze ontwikkeling tot stand gekomen, Roy komt namelijk uit een familie waar men al ruim 50 jaar ervaring heeft in de haarwerkbranche. Het op zeer jonge leeftijd bezichtigen van beurzen, fabrieken, winkels en andere groothandelaren heeft Roy doen besluiten om zijn droom te volgen met als doel een betrouwbare leverancier te worden voor haarwerkspecialisten.

Wij staan met ons zevenkoppig team voor ervaring en specialisme op gebied van pruiken, toupets, (semi-) maatwerken en aanvullende producten. Een groothandel die bijna alles uit voorraad levert aan haarwerkspecialisten in Nederland en België waarbij service hoog in het vaandel staat. Omdat wij geloven in ‘ieder zijn specialisme’ kiezen wij er bewust voor om niet rechtstreeks te leveren aan de consument maar altijd via u: de haarwerkspecialist. We werken met een klein, hecht en gedreven team dat direct betrokken is bij de ontwikkeling van de collectie en in staat is uw wensen te vertalen.

Op deze website vindt u een uitbreiding van ons assortiment met hedendaagse vlotte modellen en bijpassende kleuren (totaal 98 kleuren). Aanschouw onze pruikenlijn voorzien van fijn lace front van oor tot oor, anti-slip voorbereiding, machinale lichtgewicht pruiken en uitbreiding van onze haarstukjes.

Naast onze haarwerken bieden wij u een complete lijn met aanvullende producten: Focus. Kwalitatief hoogwaardig en uitvoerig getest. Denkt u hierbij aan bevestigingsmiddelen zoals lijm, tape en clips maar ook toegevoegd is een nieuwe lijn met shampoo en verzorgende producten voor synthetisch haar.

Wij voelen ons sterk betrokken bij de branche waaraan we onze producten leveren. Vanuit deze betrokkenheid verzorgen we cursussen waarmee we onze vakkennis inzetten om haarwerkspecialisten op te leiden en te begeleiden in het advies- en verkooptraject. Naast onze cursus FOLLEA bieden we o.a. ook de leergangen Basis+, Gevorderd haarwerkspecialist en Maatwerk aan. Dit doen we vanuit de gedachte: “hoe meer kennis onze afnemers hebben, hoe beter ons product wordt overgebracht bij de consument”. Want daar hebben we u bij nodig!