*Al onze cursussen zijn inclusief lunch, certificaat en lesmateriaal.

Maatwerk

''een prachtige uitdaging''

Maatwerk is de ideale manier om u te onderscheiden. Of u dit doet door middel van kleine aanpassingen op onze standaard synthetische collectie (semi-maatwerk) of door een volledig haarwerk samen te stellen aan de wensen van uw klant. Wij leggen u dit ‘haarfijn’ uit van begin tot het einde, mede aan de hand van ons nieuwe volledig gedigitaliseerde maatwerkprogramma.
gedigitaliseerde maatwerkprogramma.

Prijs: €295,- per deelnemer
2e deelnemer €50,00 korting
*alle prijzen zijn excl. btw

Wanneer: 26 maart, 14 mei en 18 juni 2018
Locatie: Almelo
Tijd: 10:00  – 15:30

Gevorderd Haarwerkspecialist

''een stapje verder''

Een uitgebreide cursus voor wie als professioneel-haarwerker net een stapje verder durft te gaan. Tijdens deze cursus leren wij u onder andere de keuze te maken tussen semi permanente- en permanente bevestiging en de toepassingen hierbij.Diverse bevestigingsmethoden komen zeer uitgebreid aan bod, zowel de theorie als de praktijk.Na deze intensieve maar leuke training bent u weer volledig ”op de hoogte” en klaar om weer het mooiste uit uw klant en mogelijkheden te halen.

Prijs €295,- per deelnemer
2e deelnemer €50,00 korting
*alle prijzen zijn excl. btw

Wanneer: 9 april en 28 mei 2018
Locatie: Almelo
Tijd: 10:00 – 15:30

FOLLEA

''NATURE'S MOST BEAUTIFUL HAIR''

Graag nemen wij u deze dag mee op reis door “World’s Nature’s Most Beautiful Hair”. Wij laten u zien waar Follea voor staat en kennis maken met de nieuwste collectie Europees haar. Prachtige nieuwe verfijnde caps met speerpunten die u in geen andere collectie vindt. Ontdek ook zelf de unieke French-part cap. Naast uitleg over de collectie haarwerken en haarstukken geven wij u uiteraard uitleg over de verzorging en behandeling maar ook geven we u marketing tools en tips om uw verkoop te bevorderen.

Prijs: €295,- per deelnemer
2e deelnemer €50,00 korting
*alle prijzen zijn excl. btw

Wanneer: 19 maart, 25 juni 2018
Locatie: Almelo
Tijd: 10:00 – 15:30

Online Media

'' jouw online gids ''

Iedereen kent het, bijna iedereen doet het maar nog niet iedereen snapt het. De wondere wereld van het internet biedt jou als ondernemer nieuwe kansen, maar natuurlijk heb je daar wel een bepaalde kennis voor nodig. Tijdens deze cursus leer jij begrijpen hoe jouw consument denkt, kijkt en beslist. Daarnaast ontvang jij handige tips om direct mee te starten.

Prijs: €295,- per deelnemer
2e deelnemer €50,00 korting
*alle prijzen zijn excl. btw

Wanneer: 5 maart & 4 juni 2018
Locatie: Almelo
Tijd: 10:00 – 15:30

Basis⁺

De basis voor elke haarwerker!

Een brede basis cursus voor de startende haarwerker. Hoe wordt u haarwerkspecialist. Wij geven u uitgebreide uitleg over haarsoorten en materialen maar ook laten wij u kennismaken met de praktijk zoals het aanmeten, verkleinen, inknippen, modelleren en plaatsen van een haarwerk. Alle facetten voor een goede basis haarwerker komen aan bod.
Wij verzoeken u deze dag uw eigen gereedschap mee te nemen!

Prijs: €295,- per deelnaemer
2e deelnemer €50,00
*alle prijzen zijn excl. btaw

Wanneer:  12 maart & 23 april 2018
Locatie: Almelo
Tijd: 10:00 – 15:30

 

Voor vragen of opmerkingen? Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact op!