Onze focus producten.

Onze eigen shampoo’s en verzorgingsproducten zijn voorzien van de juiste ingrediënten om een synthetischhaarwerk optimaal schoon te houden en te verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goed werkende en effectieve middelen gebruiken om het gezamenlijke product, het haarwerk, in de juiste conditie te bewaren.

Focus producten zijn er in Shampoo, Conditioner, Balsem

klanten een goed werkende en effectieve middelen gebruiken om het gezamenlijke product, het haarwerk, in de juiste conditie te bewaren.

 

Focus producten zijn er in Shampoo, Conditioner, Leave in spray, Finishing spray en onze Easy Cleaner. Verkrijgbaar als mini in 110 ml, als 235/250 ml verpakking of in een 5 liter verpakking.

Verzorgende producten zijn er zoals onze Mud Mask, No Sweat en onze Scrub Cleaner.

                                                                             


Het mooiste haar ter wereld

Bij FOLLEA weten we dat haaruitval niet alleen een cosmetisch probleem is. Daarom hebben wij het tot onze missie gemaakt om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. We zijn voortdurend bezig met het verfijnen en ontwikkelen van onze technieken om het meest fantastische haar aan onze klanten te bieden.

 

 

Maatwerk

Met onze vakkennis kunnen wij de wens van uw klant vertalen naar maatwerk. Haarstukjes, pruiken of spots voor kleine kale plekken, bijna alles is mogelijk. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor semi- en of permanente bevestiging en adviseren u graag bij het maken van de juiste materiaal- of vezel keuze.

Voor het samenstellen van uw maatwerk kunt u gebruik maken van ons maatwerkprogramma zodat u dat online kunt samenstellen en bestellen.